Miere de salcâm

Miere de salcâm

35lei
/ Kg

Culoarea mierii de salcâm variază de la incolor, până la o culoare ușor gălbuie, un factor decisiv fiind fagurele din care mierea este extrasă.

Acest produs este momentan indisponibil

Descriere produs

Culoarea mierii de salcâm variază de la incolor, până la o culoare ușor gălbuie, un factor decisiv fiind fagurele din care mierea este extrasă.

Mierea de salcâm conține majoritatea mineralelor esențiale organismului uman: fosfor, potasiu, cupru, fier, calciu, mangan, dar și vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5 și B6. Este recomandată pentru combaterea infecțiilor bronho-pulmonare, împotriva guturaiului, astmului, în scleroză, pneumonie, tuberculoză, în tulburări de memorie, afecțiuni cardio vasculare și multe alte afecțiuni.

Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 – 40 grade Celsius.

În mod natural, mierea de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de raportul fructoză/glucoză. În mod normal mierea de salcâm niciodată nu cristalizează în proporție de 100%, datorită faptului că aceasta conține mai multă fructoză decât glucoză (peste 40% fructoză și doar în jur de 34% glucoză).

Produse similare